vrijdag 31 oktober 2014

Recht en Averecht, tijdelijke pop-up store in ArnhemVandaag hadden Loes (Freubelweb) en ik (Crochet&Knitting Adventures) iets te vieren en hoe kun je dat beter doen dan met een bezoek aan een leuk wolwinkeltje met topmerken garens?


Zo'n winkeltje is Recht en Averecht in Arnhem, een tijdelijke pop-up store, waarvan ik hoop dat het een vaste stenen winkel wordt, want het assortiment is prachtig. Een mooie mix van (fairtrade) duurzame garens waaronder Malabrigo, Manos de Uruguay, Artesano, BC GArn, Cascade, Muchis Big Mama en Ztringz.

Eigenaresse Marijke Lennards is modeontwerpster en gastdocent bij Artez en dat merk je duidelijk aan alle gebreide en gehaakte voorbeelden in de winkel. Het gebruik van diverse garens door elkaar en de kleurencombinaties die zij maakt hebben me echt geïnspireerd. Zo kocht ik vandaag deze combinatie Manos del Uruguay, een mengsel van 30% zijde en 70% wol.


Recht en Averecht biedt ook interessante DIY pakketten van eenvoudig tot uitdagend niveau. Alles ontworpen door Marijke.
Daarnaast kun je bij Recht en Averecht kiezen uit een breed aanbod van workshops. Op de website vind je hierover meer informatie. Ga naar www.rechtenaverecht.nl en...ga zeker eens langs bij de pop-up store in Arnhem zolang deze er nog is ;-)

O ja, ik kocht ook nog deze streng Malabrigo Sock Dewberry, 100% pure marinowol


Dus...gauw naar de pop-up store of de webshop van Recht en Averecht :-D. Veel plezier daar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie/ feedback! Ik lees het graag :-)