vrijdag 13 september 2013

Een kijkje achter de schermen bij josebianca.nl

Welkom in mijn atelier! Hier run ik josebianca.nl en hier zijn ook mijn boeken Haken in Stijl en Feestelijk haken ontstaan. In deze kleine ruimte leef ik me uit op werkbeschrijvingen en leuke acties voor jou, De Klant :-)

Eigenlijk past josebianca.nl al niet meer in deze kast. Een catania actie zoals in augustus slaat grote gaten in de voorraad. Zoals je ziet is de ruimte beperkt.

Naast josebianca.nl en het auteurschap heb ik nog twee banen. Ik ben o.a nanny en zit als zelfstandige in de zorg. Zo kan het dus gebeuren dat, bij grote drukte, de levertijd iets uitloopt en jij je bestelling niet de volgende dag in huis hebt. Neem van me aan dat ik daar stress van heb. Ik wil graag ten alle tijde dat het voor jou, als Klant, soepel en snel verloopt. Gelukkig heb ik een hele snelle leverancier waardoor de levertijd toch beperkt blijft. Dankzij de firma Brouwer kan ik, ondanks mijn geringe opslagruimte, snel schakelen tijdens lucratieve acties voor jou. Ik hoop daarom dat je in de buurt wilt blijven want er zullen zeker meer leuke acties volgen en... Zonder jou geen feestje!

7 opmerkingen:

 1. Mooi, zo'n kijkje achter de schermen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve duidelijke uitleg, en leuk kijkje achter de schermen ;)

  Veel Liefs,
  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk een kijkje achter de schermen. Wat een druk leven heb je zeg. Als ik bestel en het komt wat later heb ik alle begrip. Dank je wel voor je uitleg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor! En ik zag je al door een enorme loods sjouwen om al onze bolletjes te verzamelen... haha sterkte met alle drukte en rustig blijven ademhalen! tot de volgende bestelling! groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. :) Leuk, dit kijkje in jouw plekje! Succes verder, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. owww wat leuk om dit zo te lezen zeg ♥

  en te zien, liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie/ feedback! Ik lees het graag :-)