donderdag 28 maart 2013

Sprookjesknopen

Ik heb nu toch iets moois gevonden. Kijk eens naar deze prachtige Sprookjesknopen!
Deze mooie knopen laten je spontaan weer in sprookjes geloven...
Deze knopen zijn gemaakt in Italië met veel zorg en aandacht. Het zijn parelmoeren knopen die eerst een dun laagje epoxyhars hebben gekregen. Vervolgens is het bloempatroon erin gegraveerd en ingekleurd met goudkleur. Tot slot zijn de knopen getrommeld waardoor ze een romantische, vintage, poederachtige look hebben gekregen. De knopen hebben een doorsnede van 28mm.

Betoverend!
Toen ik deze Sprookjesknopen zag bij de leverancier was ik op slag verliefd en moest ik de laatste buisjes wel voor jullie meenemen.

Sprookjesachtig mooi!
Ik heb de knopen gecombineerd met Catania kleur 105, 254 en 263. Het is alsof deze kleuren voor de Sprookjesknopen gemaakt zijn.

Samen met Catania een magische combinatie...
Ik heb er armbanden van gemaakt. Gewoon door een band van 7 vasten te haken en twee lintklemmen te gebruiken. Hoe eenvoudig kan iets zijn? Less is ook hier weer more...
Sprookjesknoop Mintgroen en catania 105. Lief stel!
Zelf zie ik deze Sprookjesknopen eerder als sieraad, maar je kunt er natuurlijk ook andere dingen mee doen. Gebruik ze functioneel, gewoon als knoop, op een mooi vest/jasje/blouse. Stel je eens voor hoe deze Sprookjesknopen het zullen doen in je scrap project of op een zelfgemaakte kaart.
Sprookjesknoop Heel lichtblauw en catania 263. Match made in heaven!
Versier met deze Sprookjesknopen een cadeautje of fleur er je snailmail mee op. Geef ze eens cadeau :-). De ontvanger zal zeer verrast zijn.
Sprookjesknoop Heel lichtroze en catania 254. Gouden duo!
Wat je ook maakt met deze Sprookjesknopen. Ze zullen een magische, betoverende touch geven aan al je handwerk- en craftprojecten. Wees er snel bij, want deze italiaanse beauties zijn er voor jou! Ze wachten op  hun plaats in dat ene speciale project :-)

Heb je zin gekregen om deze armbanden te haken? Nog even de materialen op een rijtje:
4 opmerkingen:

 1. Ga ik uitproberen met knopen die een bijzondere waarde hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil je even ONTZETTEND bedanken voor die prachtige lintjes, maar of dat nog niet genoeg is ook dat geweldige schaartje, WAUW, mijn wauw moment van vandaag is voor jouw, en dan ook nog strijkletters veels te gek toch, ,al je kaartjes gaan aan het prikbord, en als ik iets bijzonders nodig heb zal ik eerst in jouw winkeltje neuzen, ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief, nogmaals heeeeeel erg bedankt, ik zal het morgen ook in mijn blog vermelden en zo nog even een face book berichtje maken
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tineke,
  Heel graag gedaan! Veel plezier ermee :-)
  Groetjes
  José

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie/ feedback! Ik lees het graag :-)