dinsdag 6 november 2012

Giveaway bij Annemarie's Haakblog

Je kunt nu mijn boekje Haken in Stijl winnen bij Annemarie's Haakblog. Kijk snel hier http://annemarieshaakblog.blogspot.nl/2012/11/book-giveaway.html?m=1 om mee te doen. Hou je van haken en volg je Annemarie's blog nog niet? Doen! :-) Er staan zoveel leuke haakgoodies op.

4 opmerkingen:

  1. hoi hier een nieuwe blogger (doe dit pas een aantal weken) Tuurlijk wil ik graag je boek winnen, geweldig ! Ben nu officieel een volger :-) en vindt je blog helemaal leuk ! Groetjes, Ellen
    http://ietsiepietsiekitschie.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi José, je boekje kwam binnen in onze winkel en ik heb 'm gelijk aangeschaft! Prachtig stijltje! Nu heb ik nog een vraag, ik wil graag de armbanden maken maar kan niet aan de sluitingen komen, die klemmetjes met slotje. Onze vertegenwoordiger had ze ook niet helaas..... Kun jij me helpen? Of iemand die dit leest? Bedankt alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi José, je hebt een prachtig boekje op je naam staan! Het staat op mijn verlanglijstje! Ik ga je volgen.
    Groet, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi, vraagje.
    Ik heb jouw geweldig leuke boek.

    En ik vroeg mij of jij wist wat het verschil tussen het gebruik van textiel verharder, suikerwater of behanglijm?

    Ik gebruik suikerwater maar wat ik merk is dat suikerwater "breekt". Zeker als je bv iets vaak gebruikt, het wordt niet slap maar niet zo hard als in het begin. Het is naar mijn idee meer voor "sier" dingen. 1x neerzetten en nooit meer aankomen, zoiets.

    Blijft textielverharder dan lekker hard? Dat je bv een fruitmand kan maken en ook echt kan gebruiken zonder dat het na een paar keer zwak/slap wordt?

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie/ feedback! Ik lees het graag :-)