donderdag 26 juli 2012

JoséBianca&Freubelweb op Landgoedfair Mariënwaerdt

Zondag 19 augustus zal ik de hele dag aanwezig zijn op de stand van Freubelweb tijdens de landgoedfair op Mariënwaerdt. Je bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken in de Maalderij en gezellig mee te freubelen met onze workshops. Zelf zal ik met jullie een rozenbroche haken. Deze workshop duurt ongeveer 45 minuten en vereist kennis van de haaksteken losse, halve vaste, vaste, half stokje, stokje. Voor de workshop betaal je slechts €5,- (alle materialen inbegrepen, haaknaald in bruikleen voor de duur van de workshop) bij aanvang van de workshop. De toegangsprijs van de fair is €12,- in de voorverkoop of €15,- aan de kassa.(LET OP: Hier is de workshopprijs NIET bij inbegrepen). Lees hier meer over de landgoedfair, want er zijn zoveel leuke dingen te doen!
Tijdens de workshop van JoséBianca haken we een broche. Je kiest natuurlijk je eigen kleur :-)
De landgoedfair van Mariënwaerdt wordt goed bezocht. Wil je verzekerd zijn van een plaats aan de workshoptafel dan kun je je opgeven via info@freubelweb.nl ovv Rozenbroche.
Het lijkt me heel erg leuk om jullie zondag 19 augustus een keer "in real life" te ontmoeten :-))

Alvast heel veel plezier op de landgoedfair van Mariënwaerdt!

Groetjes,
José

P.S Wist je dat op de andere dagen 15t/m18 augustus mijn collega's Petra (www.bypetra.nl) , Annemarie (www.annemarieshaakblog.blogspot.nl) en Loes (Freubelweb) ook hele leuke workshops geven? Hou hun sites in de gaten. Klik gewoon op hun naam.

De Maalderij waar de Freubelworkshops gegeven zullen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie/ feedback! Ik lees het graag :-)