dinsdag 22 maart 2011

100 Volgers!!! GIVE AWAY! t/m 22-4-2011


Mijn blog heeft 100 volgers en dat wil ik graag met jullie vieren. In eerste instantie iedereen bedankt voor de interesse en de inspiratie. Ik waardeer het enorm. Daarom verloot ik 17 bolletjes catania color handwerkkatoen, een bamboehaaknaald en een amigurumi boekje. Best leuk dacht ik zo :-). Zo kom je in aanmerking voor de loting:

1. Volg mijn blog
2. Reageer op dit bericht en vertel me jouw favoriete haak/brei blog.
3. Introduceer een nieuwe volger. Schrijf de naam van die persoon ook in je reactie zodat ik hem/haar terug kan vinden in de volgerslijst.

Ik realiseer me dat vooral dat laatste misschien wel een uitdaging voor jullie zal zijn, maar de prijs is daar dan ook wel naar. Bedankt voor het meedoen en veel succes!

My blog has reached 100 followers! I thank you all for your inspiration. I really appreciate it and that's why I'll give away 17 pieces of catania colors yarn, a bamboo crochet needle and an amigurumi booklet. Quite nice, isn't it? This is how you can enter the give away:

1. Follow this blog
2. React to this post and tell me your favourite blog on crochet or knitting.
3. Introduce a new follower to this blog. Write down his/her name in your reaction so that I can find this person in my list of followers.

I realise number 3 might be a challenge to you. The reward however is remarkable. Thank you for entering the competition and good luck!

43 opmerkingen:

 1. Hallo
  ooohh waaauuuww ik doe graag mee.
  Ik volg je blog al een poosje. Vind het erg leuk je blog tevolgen. En blijf je zeker volgen.
  Ik heb nog niet echt een favorite haak blog (ben nog niet zo lang aan het haken) De blog http://hakenenmeer.blogspot.com/ vind ik wel heel erg leuk! Ze gebruikt super leuke kleuren combie's.
  Ik ga janneke stijlaart vragen als ze jou blog ook wil volgen. Ze heeft zins kort ook een account voor blogspot.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Krijgt om te spelen. In het volgende, ik ben onder mijn favoriete blogs vagy.Hoztam mij zelfs voor iemand die niet kan haken, maar na een. Hij http://medgyesieva.blogspot.com
  Zij geven de voorkeur te kijken naar de blogs die niet alleen gericht zijn op een ding, niet het werk van de eigenaar, dus Newman is zo professioneel, in plaats van natura.Dank u.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG !! Wat een kado!!!!!!!!!!!!

  Mijn favo haak/breiblog is die van Crochet with raymond ( http://crochethealingandraymond.wordpress.com/ ) en ik ga sitske ( http://sitske.blogspot.com/ ) vragen om je te volgen. hopelijk doet ze ook mee hier want ze zal dat ook graag winnen denk ik.
  En ik zet ook een linkje op mijn blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I'm a new follower!
  My favourite crochet blog is of course Attic 24 -
  I don't think Lucy needs any introduction!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die blog van alice is idd erg leuk hé !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, via klaske kom ik op joun blog, en wat maak je gafe dingen zeg. ik ben vanaf nu ook volger bij jou. wat een gezellige blog is dit.

  ik ga zo een linkje op mijn blog zetten, weet eindelijk hoe het moet.

  groetjes een mede haakster
  jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe graag mee mijn favorite blog is theflowerbed-shr.blogspot.com....ik volg al een tijd zet een linkje op mijn blog... ik vraag: ma-de-liefste.blogpot .com om je te gaan volgen...Is het blog van mijn mama die net blogt in de blog wereld...kijken of het lukt...vast wel...H gr cinderella-creative-wereld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk zeg wat je allemaal maakt.
  Ik vind deze blogs wel leuk: http://hakenenmeer.blogspot.com en http//www.kralorium.nl kom je ook een keer bij mij kijken ik ben net begonnen laat gerust een reactie achter vind ik leuk.
  Groetjes http://sandracreaties.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi hoi, wat een te gekke give away, niet normaal meer zeg!!!
  Je vroeg of je give away op mijn blog vermeld mag worden...Ik ga zo meteen een linkje plaatsen hoor, want dit moeten natuurlijk meer blogsters weten. Alhoewel meer mensen is minder kans voor mij hahaha ( geintje hoor).
  Ik kan echt geen favouriete blog noemen, er zijn er zoveel die de mooiste dingen maken, ik zou er mensen mee tekort doen als ik er maar èèntje zou noemen.
  Het linkje op mijn blog, naar de jouwe, zal je vast wat volgers op gaan leveren.
  Nu maar hopen dat ik veel winnaars-geluk zal hebben , groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Josè,
  Leuk dat je bent komen kijken bij mij.
  Ik wil bij jou introduceren Weblog Dorith.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hello, Jose!

  Along with my own blog www.tygerlily.weebly.com I'd also like you to meet Marcy over at www.marcymade.weebly.com as she does beautiful knitting and crafting herself.
  Thank you for the invite and thank you for the inspiration!
  Blessings

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo!!
  Wat een super gave give away zeg!! Echt een favoriete blog heb ik nog niet omdat ik nog maar pas om het hoekje kom kijken. Ik zal een link op mijn blog zetten! Ik wil graag yodorien bij jou introduceren.
  Groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooooh, deze giveaway is niet te versmaden!! Wat leuk zeg :-)
  Oei, er zijn zo veel leuke haakblogs, Karinaandehaak.blogspot.com is een favoriet, maar natuurlijk ook Lucy van Attic24 (een soort guru, haha). Ik heb nog niet zo heel veel blogvriendjes, maar in plaats van iemand voor te stellen zal ik een heel blogberichtje wijden aan je giveaway. Is dat ook goed?
  Groet!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb hier over de Give Away geschreven:
  http://happyinred.blogspot.com/2011/03/gehaakte-beestjes.html

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wou dat ik ook iemand volger kon maken... maar ken helaas niemand verder met een blog! Natuurlijk wil ik wel op deze manier meedingen :D, want deze give-away is fantastisch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hallo
  zoals 'me' al zei doe ik ook graag mee!!
  ik zal een linkje op mijn blog zetten en ik word ook graag volger van deze leuke blog!
  mijn favoriete haakblog is de volgende: http://kaetty.blogspot.com/ en ik zal haar ook meevragen te volgen

  liefs sitske x (14 jaar)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hè,
  Ik doe graag mee, maar kan geen vover worden vanwege een error.
  Ga het zo nog eens proberen... Ga ook mijn schonzuske Heidi even een linkje sturen om je te gaan volgen... Vindt ze vast helemaal leuk!
  Kom gauw nog eens terug om verder te lezen op je blog!
  Madeliefste

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoihoi, Via Madeliefste op je blog gekomen! Leuk... Gefeliciteerd met 100 volgers! En natuurlijk wil ik graag meedoen met je give away! Mijn favoriete haakblog is die van
  http://attic24.typepad.com/weblog , ken je die??
  Ik ga Melanie van ma-de-by-me.blogspot.com ook vragen om een kijkje te nemen op je blog!

  XO en weer een volger erbij ;-) Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een gave aktie van je, en ik wil natuurlijk meedingen.
  mijn favo blog over haken is: http://freubeldingetjes.blogspot.com/
  ook ben ik via haar op jou site gekomen en ga zo eens even op mijn gemak rondkijken. ik ga gelijk mijn vriendin bep vragen om je te volgen. ze zal met plezier kijken, net als ik. ben benieuwd wat er allemaal te kijken is hier, en ik hoop natuurlijk dat ik een gaaf aantal bolletjes van je ga krijgen. dan kan ik ook van dit moois gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoihoi...

  Ik ben volger van je geworden en wil graag mee doen met je give away!
  Sitske vertelde van jou give away en dank zij haar ben ik hier terecht gekomen hier is een link van haar blog http://sitske.blogspot.com/

  Ik heb meerdere favo haak/brei blog maar o.a. die van www.gourmetamigurumi.com madebymriek die van sitske want ze maakt steeds mijn zelf ontworpen monstertje in alle kleuren!
  En die van http://pii-chii.blogspot.com/

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb een linkje geplaatst hoor! Mét foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Sjonge wat een groot kado! Daar ben ik wel voor in. Lijkt me heerlijk om daar mee aan de slag te gaan. Ik heb ook diverse haakblogs die ik leuk vind. Maar eentje is b.v. deze: http://hakenenmeer.blogspot.com/
  Ik ga mijn dochter Joke zeker jou give away doorgeven zodat ze je ook kan gaan volgen!
  Kunnen we gezellig samen haken.
  Mijn blog is: http://jokehobbys.blogspot.com/
  Groetjes Joke de Ruijter

  BeantwoordenVerwijderen
 23. A give a way .
  That is awesome .
  Love to knit and crochet.
  So this is always a welcome gift .
  Thanks for this beautiful prize give a way

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Via Heidi (heidies.blogspot.com) ben ik op je blog gekomen. Gefelicieerd met je 100 volgers! Ik wil graag meedoen met je give-away en ben meteen je blog gaan volgen. Mijn favourite haakblog is die van haakmuts.blogspot.com
  Haar ga ik meteen een kijkje op je blog laten nemen.

  Succes met je give-away
  Liefs Melanie
  ma-de-by-me.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw, dit kun je met recht een GIVE-AWAY noemen, via de blog van Roos(van freubeldingetjes) kwam ik op je blog terecht! Ik doe graag mee aan je give away. Wat zal deze GIVE-AWAY voor veel uren haakplezier zorgen!
  Wat maak je mooie spullen en heb je een leuke blog, ik ga je volgen en een berichtje op mijn blog en hyves plaatsen om reclame voor je te maken.
  Iemand introduceren zonder dat diegene op de hoogte is doe ik liever niet maar ik zal ze vragen om zelf een berichtje te plaatsen.
  Neem als je het leuk vind ook eens een kijkje op mijn blog: zazoem.blogspot.com
  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi José de bovenkantjes van de zakjes maak ik zelf. Bij een fotograaf haalde ik dikker papier (volgens mij 180 grams papier). Dit snijd ik op maat(net zo breed als het zakje is en 2x zo hoog als de hoogte die je uiteindelijk wilt hebben). Dan vouw ik de papieren dubbel en fleur ik ze op met een stempel. Wanneer ik de spulletjes in de zakjes heb schuif ik de bovenkant er overheen en niet deze vast aan het zakje..Simpel maar het geeft een mooi resultaat.
  Er staat een berichtje op mijn blog over je GIVE-AWAY, veel succes er mee!
  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoi! Ik zag jouw blog via Simone, dus eigenlijk heeft ze al iemand aangedragen :-)
  Wat een leuke blog en zeker een leuke give away! I heb van de week mn eerste amigurumi gehaakt dus dit zou zeker goed uitkomen! Ik zal Marlous attenderen op je blog!
  groetjes Annis van Handgehaakt.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hey daar! Via Zazoem ben ik op je blog uitgekomen. Wat een leuke actie zeg! Ik doe niet mee met de give-away (al ben ik een grote haakfan). Ben al gewoon zo blij van zo een leuke blog te ontdekken dat mijn dag al goed is. Nog heel veel plezier en succes met je blog. Je hebt er een volger bij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een ontzettend leuke give-away! Gefeliciteerd met je 100 volgers! Mijn favo haakblog: http://liques.blogspot.com/.

  Ik heb je ook een nieuwe volgers bezorgd: Jeffrey (Blog: Redostrike).
  Ik zet je give away ook op mijn blog.

  x Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een gave give-away. En dank je wel Inge om me hier naartoe te verwijzen. Mijn favo haakblog:
  http://wolfdreamer-oth.blogspot.com/
  Ze maakt zo'n leuke dingen (ivm gaming).

  Groetjes Jeffrey.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wauw super....ik doe heel graag mee met je give away!via via op jou blog gekomen!liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 32. This is amazing and so generous of you.My favorite blog from all times is Attic 24.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind dat je een leuke blog heb, via via kwam ik er op en wil graag meedoen met je give away.
  Mijn favoriete blog is Attic 24.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Doe graag mee met je give away

  Eigenlijk kan ik niet eens goed breien of haken :) maar wil het wel leren
  http://www.amigurumis.nl/index.html is een leuk blog en ik hoop dat ik daar die uitleg en gratis patroontjes eens proberen.
  Een nieuwe volger tja ken eigenlijk niemand die hier niet al volger is en aan de brei/haak is maar ik zal een linkje over de giveaway op mijn blogs dus misschien krijg je zo er nog een paar bij

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat leuk zeg allemaal.
  Ik heb vroeger heel veel gehaakt je kan het zo gek niet bedenken van sprei, gordijnen en kleedjes en een trui. Het stond een tijdje stil totdat ik een blog maakte voor mijn website NAAMSLINGERS en nu wordt ik heel veel geinspireerd door jullie blog allemaal, ik vind het zo leuk en ik krijg gewoon weer de kriebels om te gaan haken en ik ben dan ook weer wat aan het uitvogelen.
  Ben benieuwd.
  Groetjes, Sanddra

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Blogje aan het volgen, mijn favo blog betreffende breien en zo http://mihvj.blogspot.com/
  Ik zal KREATI http://kreati.blogspot.com/ wel kunnen overtuigen om je blog te volgen... als ze dat dan al niet doet!!!

  groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hi there, awesome site. I thought the topics you posted on were very interesting

  clomid

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een leuke give away en blog! Mijn favoriete haakblog is Annemarie's breiblog. Ik zal een linkje op m'n blog zetten zodat je (hopelijk) nog meer volgers krijgt! Ik ken geen mensen (persoonlijk) die een blog hebben om hen voor jou uit te nodigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hallo ... sinds kort heb ik het haken weer opgepakt en ben reuze enthousiast mijn favoriete blog is http://hakenenmeer.blogspot.com/ omdat haar banner zulke mooie kleuren heeft dat het me gelijk aan sprak.
  Ik heb me aangemeld als volger van jouw blog en ga dit ook vragen aan Petra van Pleuntjes blog verder zet ik jou link op mijn blog ... en nu maar hopen op het geweldige prijzenpakket ..

  Gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 40. wat een leuke blog en wat een fantastische give away! Ik doe graag mee. Enne ik ben helemaal nieuw, telt dat ook?

  Ik ben net nieuw in de wereld van het haken maarre ik vind attic24 en vandehakopdetak.blogspot.com erg leuk.

  fijne dag!

  groetjes daan

  eenkloddertjerozehier.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Dat is me inderdáád nog eens een dijk van een give-away!!! Graag doe ik mee! 'k Heb me aangemeld als volger, én Wychert van der Sn is via mij volger geworden.http://inner-sparkle.blogspot.com/is één van mijn favorieten. Hele leuke ander-dan-anders dingen! Óók heb ik je link op mijn blog vermeld. Ben héél benieuwd naar de uitslag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ha die Jose!
  Het duurde even, maar ik doe mee hoor! Ik volg je natuurlijk al, maar heb nu mijn moeder ook als volger ingesteld, ze was al fan van je weblog, dus kwam goed uit. Omdat dit deel van reageren wat lastig is, doe ik het voor haar. Volgende keer post ze hier zelf.
  Ze staat als Greetje Haakkampioen in je lijst, mijn idee hoor, ze is gewoon een kampioen en heeft zulke leuke dingen voor school op de thematafel gehaakt, vandaar.
  Mijn favoriete haak/brei site/log is naast die van jou two cotton rabbits, die maakt zulke lieve konijnen en vosjes, daar word ik stapelverliefd op!
  Mocht je give away onze kant op komen dan ga ik die als eerste maken! Hoop dat je actie veel volgers heeft opgeleverd!
  Liefs, Greetje en Bron (Arwen Avondster)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Om het officieel te maken nu thuis ook maar weer even via mijn eigen plekje reageren. We doen dus graag mee aan je actie!
  Fijne dag, liefs, Bron

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie/ feedback! Ik lees het graag :-)